بدأ التَّسجيل في دورة ... (( احتراف أنظمة الشَّبكات سيسكو CCNA ))أمس في 2:49 pm من طرف  korossamaانشر واشهر سنابك في اقوى سناب تقني iphoneeyالثلاثاء 17 أكتوبر 2017, 7:02 pm من طرف  korossamaاسهل طرق التخلص من الصراصيرالثلاثاء 17 أكتوبر 2017, 11:16 am من طرف  سجياتعقارات واراضي ابحر الشمالية وخليج سلمان وجوهرة العروس بجدة 0581638888الإثنين 16 أكتوبر 2017, 2:25 pm من طرف  korossamaالتمويل الشخصي وتمويل الاعمال التجارية أو العقارات ، اتصل بنا.الإثنين 16 أكتوبر 2017, 7:37 am من طرف  Hassan Abdulazizاستايل تومبيلات جاهز متعدد الالوان استايل شبكة سدير الأحد 15 أكتوبر 2017, 6:27 pm من طرف  يوسف الشريفسكربت تنظيم طلبات(سكربت سيرفر المتابعين)الأحد 15 أكتوبر 2017, 11:30 am من طرف  korossamaتملك ارضك الان في جدة ابتداء من 60000 بصك الكترونيالسبت 14 أكتوبر 2017, 7:27 pm من طرف  korossamaتحميل هاك كروس فاير 2017, D3D Menu v.5.3الخميس 12 أكتوبر 2017, 7:55 pm من طرف  mostafaeldeshaاستايل تومبيلات جاهز استايل علاء الفاتك النسخة الخامسةالخميس 12 أكتوبر 2017, 3:34 am من طرف  الادارة كريم


أهلا وسهلا بك .
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


المسلمين فى الجنة :: العاب الاون لاين OnLine Games :: قسم CrossFire Online كروس فاير :: ركن الإستفسارات والشروحات و الإضافات

كاتب الموضوع الادارة كريم مشاهدة صفحة طباعة الموضوع  | أرسل هذا الموضوع إلى صديق  |  الاشتراك انشر الموضوع
شاطر
 المشاركة رقم: #
تم النشر فى :25 - 01 - 2015
avatar
الادارة
الادارة
تواصل معى
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.muslims-j.com
البيانات
هويتى :
عملى :
عدد المساهمات : 14518
الجنس : ذكر
العمر : 22
احترام قوانين المنتدي :
defaultموضوع: طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire

طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire
طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire
طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire

طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire

شرح عمل هاك كروس فير عادي بكل سهوله
طبعا في برامج وحاجات هنحتاجها
Visual 2010
Source Code
+
At Least Windows XP SP3
أولا لازم يكون عندك علي الأقل
Win XP SP3
أو أي ويندوز أعلي
زي مثلا
Win Vista
Win 7
أولا نيجي لتحميل برنامج
Visual 2015
عبر الرابط التالى تحميل مباشر
الرابط مخفى ضع رد ليظهر لك رابط تحميل البرنامج




بعد تحميل البرنامج وتسطيبة
افتح البرنامج

اضغط على New Project

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ثم
بعد ما تدوس على New Project اختار Win32 Project واكتب في الName اي اسم بعدين دوس OK

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

دوس Next واختار DLL بعدين دوس Finsh

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بعدين اختار dllmain.cpp وامسح كل اللي مكتوب بعدين اكتب الكود ده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


بعد كدا إختار قايمة
Project
وإضغط علي
New Item
بعد كدا إختار
Cpp File
وسميه بأي إسم مش مهم
وإنقل قاعدة البيانات دي أو أي قاعده شغاله معا أخر باتش لكروس فيرالرمز:
الكود:
using n amespace std;
void __cdecl PushToConsole(char* szVal ) {
DWORD dwCs hell = (DWORD)GetModuleHandleA("C*****.dll");
if( dwCin t != NULL )
{
DWORD *LTClient = ( DWORD* )( (dwC***** + 0x2AAE80) );
void* CONoff = ( void* )*( DWORD* )( *LTClient + 0x1F8 );
_asm
{
push szVal;
call CONoff;
add esp, 4;
}
}
}
DWORD WINAPI Main(LPVOID) {
while(GetModuleHandleA("C*****.dll") == NULL ) {
Sleep(150);
}

bool PlayerGlow = true;
bool FogEnable = false;
bool Nosmoke = true;
bool Whitewalls = false;


for(;;) {
__asm pushad;
if(GetAsyncKeyState(VK_F2)&1) {
PlayerGlow = !PlayerGlow;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F3)&1) {
FogEnable = !FogEnable;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F4)&1) {
Nosmoke = !Nosmoke;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F9)&1) {
Whitewalls = !Whitewalls;
}

if (Nosmoke) {
PushToConsole("DrawParticles 1");
}
else {
PushToConsole("DrawParticles 0");
}

if (FogEnable) {
PushToConsole("FogEnable 1");
}
else {
PushToConsole("FogEnable 0");
}
if (PlayerGlow) {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 1");

}
else {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 0");

}
if (Whitewalls) {
PushToConsole("DrawFlat 1");
}
else {
PushToConsole("DrawFlat 0");
}
Sleep(100);
__asm popad;
}
}
BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hDll, DWORD dwReason, LPVOID lpReserved )
{
DisableThreadLibraryCalls(hDll);
if ( dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH )
{
MessageBoxA(0, "The Creators **** Here ", "Successfully Injected", 0);
system("start http://www.EYooNSoFT.SOS4UM.NET");
CreateThread(NULL, NULL,Main, NULL, NULL, NULL);
}
return TRUE;
}

وبعدها

بعد كدا هتلاقيه يقوم ببناء قاعدة البيانات
وعتطلع رسالة
اضغط على yes
وبعد كدا روح المسار دا
Compilers Projects
هتلاقي ملف إسمه
Debugged
هتلاقي جواه ملف الهاك بصيغة
.DLL
وكدا إنتا تمام يا معلم
ومش ناقصك غير الإنجكتور
وتشغل الهاك
ودي الهوت كيز بتاع الهاك
من

F2 Player Glow
F3Fog
F4 No Smoke
F9 White Walls



توقيع : الادارة كريم




اللهم آتنا في الدنيا حسنة وفي الآخرة حسنة وقنا عذاب النار .
اللهم إني أعوذ بك من الفقر ،
والقلة والذلة وأعوذ بك من ان أَظلِم أو أُظلَم .
يامقلب القلوب ثبت قلبي على دينك.


الإثنين 07 نوفمبر 2016, 5:35 am
المشاركة رقم: #
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
مرشح للاشراف
الرتبه:
الصورة الرمزية

avatar

البيانات
هويتى :
عملى :
عدد المساهمات : 470
الجنس : ذكر
العمر : 19
احترام قوانين المنتدي :
التوقيت

الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

مُساهمةموضوع: رد: طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire


شكرا يا كريم




الموضوع الأصلي : طريقة صنع هاك لكروس فاير Crossfire // المصدر : المسلمين فى الجنة // الكاتب: احمد سعد


توقيع : احمد سعد









مواضيع ذات صلة


تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة


 
تحويل و برمجة و تطوير الطائر الحر